Friday, April 11, 2008

Announcements!

I don't know how to say this but here goes :

Fitri and I are going to be parents!!

Actually i tested positive when i did the home pregnancy test last couple of days tapi i kept mum sebab tak confirm dengan Dr lagi..
takut bikin malu je kan?

So today, after waiting for 3 hours for my turn, the Dr confirmed!
Syukur-syukur sangat....

I'm in my 6 weeks and date due is 7th Dec. 2008....
WoW..!

Still tak percaya, yet so happy!!

April 2008 is such a beautiful month....ada lagi berita baik (well at least for me)....

I'm going here :

Hong Kong Disneyland

This 26-28th April....Media trip for the launch of its latest attraction... :-D

oh, what a day!

9 comments:

missy wanderful said...

wowwwweeeeee,congratsssss10000x....

M said...

Anne!! Congratulations to you and fitri!!

tun fatimah said...

bidadari and tanko my man!!
Many congrats and wishing both of you the best of luck throughout the pregnancy and parenthood!
ps: bidadari! awak telah saya cop untuk menjadi salah seorang ahli focus grp utk research saya. sekian.

vanilla latte said...

god..im out of words to say!!!! *ok penat terjerit2 kat talipon tadi masih terasa ye* 6 weeks! yayyyyy! :D

well.. CONGRATSSSSSS YEW 2 MONSTERS!!!!! sila jgn ganas2 selepas ini. and sila jaga kesihatan ye.

fab said...

babe..congrats!! cant help it to feel jeles..hehe nah kidding...take good care of urself ok..eat more healthy food, suppl. mcm birdnest & usana. (ini mak metua aku slalu cakap)

Bidadari said...

Thank you everyone for the wishes! we are so excited and at times, still rasa tak percaya (boleh?)..now i try to makan sihat but at times, tgk makanan pun tak lalu... :-(( supp makan...just have to ingat to take it everyday coz i bukanlah orang yang sangat rajin ambil ubat, supps etc...

Tun, focus group kena buat apa? :-D

Nana, insyaallah one day it will be your turn too...i'll pray for you as well :-D

tun fatimah said...

focus group ituh adelah kumpulan borak2 kat kofi bin.. dun worry, i'll pair all my friends in one focus grp.. yes.. that means you, yzma, sabb(err.. kalau maseh ado laie..) and nana (insyaalllah!!!)

beautifulLIFE said...

again....CONGRATES ANNNNNEEEEEEE & fitri!!!! huhuhuhuhuhu..happy tahap dewa!!!

DO TAKECARE of urself ok dear....

**hhmm....rasa mcm pass baton dgn u jer..heheheheheh.

Fadzli said...

I'm SOOOOOOOOO gonna be an uncle this December woooohoooo!!!!!!!!!!!

p/s : Maria says congrats to the both of you.